HTO – Helhetlig tilpasset opplæring

kr390

HTO, Helhetlig Tilpasset Opplæring, gir læreren et verktøy for å gjennomføre undervisning der tilpassingen foregår hos den enkelte elev.. Bok av Tuva Bjørkvold. 

Produktnr: 978-82-996589-6-6 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

HTO, Helhetlig Tilpasset Opplæring, gir læreren et verktøy for å gjennomføre undervisning der tilpassingen foregår hos den enkelte elev. Det er ikke læreren som plasserer elevene på nivå, men eleven som velger sin plass. Læringen foregår i et fellesskap der ulikhet blir en styrke.

Læreren gir elevene vide oppgaver som de kan nærme seg med forskjellige utgangspunkt. Det didaktiske verktøyet Læringskaka brukes til å utvikle helhetlige tilpassede opplegg. Læreren får med Læringskaka hjelp til å analysere egen praksis.

HTO gir læreren profesjonaliteten tilbake. Metoden problematiserer nivådeling og privatisering av læring. Lærerens fokus ligger på å utarbeide gode opplegg og på å veilede elevene i deres læring. Med HTO og Læringskaka får læreren praktiske tips og faglig trygghet til å gjennomføre tilpasset opplæring innenfor klassefellesskapet.

Forfatter Tuva Bjørkvold
ISBN 978-82-996589-6-6
Utgitt år 2010
Utgivelsessted Oslo
Første gang utgitt 2010
Antall sider 224
Omslag Hardcover

Du liker kanskje også…