MENY

J.R. Bjørkvold
Om forlaget
Bøker
-Det Musiske Menneske
-Skilpaddens Sang
-Fra Akropolis til Hollywood
-"Vi er de tusener..."
-Foten trår, hjertet slår
-Boller og brøk
-...som forandret verden
-Grunntonen
Bestilling
Kontakt oss
Nyhetsglimt
Blogg
Revolt & rabalder
Pressefoto
  Boller og brøk
Kjøkkenet som nøkkel til kunnskap
 
hovedside om boka smakebit om forfatteren bestilling
 


- Har du hatt problemer med at elevene ikke skjønner om de skal gange eller dele, trekke fra eller legge til?

- Har du slitt med å finne tekster som alle gjerne vil lese?

- Har du strevd med å gjøre opplæring i løkkeskrift meningsfull?

Da kan Boller og brøk være løsningen. Hovedtanken bak boka er at man lærer best i en helhetlig kontekst gjennom praktisk arbeid. Mat er utgangspunktet, og resultatet er mer enn deilige boller.

Boller og brøk inneholder komplette undervisningsopplegg med utgangspunkt i mat, men det faglige fokuset kan være på alle skolens fag. Særlig basisfagene norsk og matematikk er grundig behandlet.


Les mer


Boller og brøk
 

For å se utdrag fra et undervisningsopplegg, gå til siden for smakebit.

Du kan lese en fyldig omtale av boka på nettstedet til Utdanning og i Utdanning nr 16/2003.
Les omtale

 

Fakta - 1. utgave
Forfatter Tuva Bjørkvold
ISBN 82-991694-9-6
Utgitt år 2003
Utgivelessted Oslo
Antall sider 156
Pris 240,-

til toppen

Freidig Forlag, Kristianiasvingen 32, 0782 Oslo. Telefon: +47 922 44 775.   
Alt innhold er opphavsrettig beskyttet.
© Freidig Forlag. ORG NR 995928310.
Webdesign ved